WinkelpandenPITCH

De ‘winkelpandenPITCH’ bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers met interesse voor vestiging in een winkelpand. Het doel van de bijeenkomst is het matchen van de vraag naar winkelpanden met het aanbod. Makelaars en pandeigenaren zijn aanwezig om panden te pitchen en in te gaan op ondernemersvragen. De pandenpitch is ook zeer geschikt voor ondernemers die samen met anderen een winkelpand willen huren.

Deelnemers kunnen:

1) zich laten inspireren door de ervaringen van ondernemers (deelnemers van de vorige PandenPITCH) die zich in een winkelpand hebben gevestigd.

2) in de vorm van een elevator pitch hun winkel/bedrijfsconcept presenteren en daarbij aangeven waarom zij alleen of met anderen een winkelpand zouden willen huren.

3) kennisnemen van het aanbod van makelaars en pandeigenaren (PandenPITCH)

4) op informele wijze contacten leggen met pandeigenaren, makelaars en andere ondernemers/initiatiefnemers.

Strategie in Beeld is verantwoordelijk voor het idee, de opzet en de organisatie van  een tweetal succesvolle WinkelpandenPITCH avonden in Bussum (maart & oktober 2014). Voorafgaand en na afloop van de bijeenkomst onderhoudt Ellen van Vossen de contacten met de ondernemers en de pandeigenaren en ondersteund de partijen om te komen tot een geslaagde invulling van een winkelpand. 

Heeft u interesse in een WinkelpandenPITCH voor uw stads- of dorpshart? Of bent u geïnteresseerd in een andere creatieve werkwijze die de vraag naar en het aanbod van panden aan elkaar verbindt? Mail voor meer informatie: ellenvanvossen@gmail.com

 

 

 

 

Advertenties